Hyllie Stationstorg 31

Hyllie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

365 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal på bästa läge i Hyllie med fantastisk utsikt!

Nu finns denna moderna kontorslokalen ledig i The Point på plan 12 för er som vill sitta på Hyllies bästa läge. Lokalens storlek är ca 365 kvm och har stora fönster som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Kliv in i detta praktiska kontor med optimal planlösning. Mycket bra personalytor med öppna landskap, pentry med matplats, loungeyta samt konferensrum. Varmt välkomna på visning!

Ytor

  • Total yta:

    365 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Värdshuset 4

Våningsplan:

12

Omgivning

Omgivning/natur:

The Point ligger ovanpå Hyllie Station och omringas av parker, köpcenter, restauranger och all tänkbar service.

Närservice:

Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

Kommunikationer

The Point ligger strax intill Hyllie Station som har både buss- och tågförbindelser som tar dig ut i hela regionen och runt om i hela staden. På bara 13 minuter tar tåget dig även från Hyllie till Kastrup. Det finns cykel förbindelser och man tar sig enkelt ut på ringvägen med bil. The Points läge är perfekt för snabba kommunikationer.
Hyllie Stationstorg 31

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor