Tunagatan 20

Centrum , Borlänge
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

41 - 119 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Trevliga mindre kontorslokaler med gemensamt pentry, konferensrum & wc

Projektlokal. Ombyggnation är tänkt att påbörjas under Q1 -23, preliminär inflytt hösten 2023.

Övrig information

Övrigt:

Centralt belägen fastighet med 3 våningar och hiss. Fastigheten inrymmer kontorslokaler. Entré från Tunagatan. Garage och p-platser finns på gården. För bilplats är det separat kö. 100% Förnyelsebar el Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 41 119

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

I Borlänge centrum finns ett brett utbud av restauranger, barer, caféer, banker, hotell, träningscenter, skönhetssalonger, butiker mm. Här finns flera platser som utgörs av torg med bra sittplatser.

Närservice:

I Borlänge finns det både kommunal och privat barnomsorg och grundskola. Gymnasieskola och Högskolan Dalarna ligger centralt med gångavstånd från stadskärnan. Hälsocentraler, tandläkare, sjukgymnaster, mm finns i närområdet av fastigheten.

Kommunikationer

Busstrafiken har sitt nav längs Stationsgatan ca 300 m. Avstånd till tågstation ca 400 m. Dala Airport ca 6 km.
Tunagatan 20

Om Diös Fastigheter AB

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 28 mdkr, ett bestånd om 338 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 511 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB

Slaggatan 3C

791 71 Falun

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB