Boulevarden 67

Täby , Täby
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

87 m²

Hyra

Tillträde

2022-10-03

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Nybyggd, ljus lokal i Täby Park! Tillgång till inlastning/lager utrymme

Lokalen har en yta på cirka 87 kvm utrustad med pentry och WC/dusch samt HWC. De stora fönsterpartierna och takhöjden gör lokalen luftig, ljus och inspirerande. 

Kvarter Ryttarstugan består av totalt 163 lägenheter och tre lokaler uppdelade på två föreningar där Ryttarstugan Västra utgör en av dessa. Ryttarstugan Västra vetter mot den planerade stadsparken och Boulevarden.  

Övrig information

Övrigt:

https://taby-park.se/.

Ytor

  • Total yta:

    87 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

2022-10-03. Preliminärt tillträde

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Täbys gamla galoppbana har fått ge plats åt nya stadsdelen Täby Park, en plats med fokus på miljö och hållbarhet. Täby Park är ett av Sveriges största stadsbyggen och utvecklas av JM i samarbete med Skanska. Utvecklingen pågår för fullt och när allt står klart kommer det att finnas 6 000 nyproducerade bostäder och cirka 5 000 arbetsplatser i Täby Park. 2020 började de första Täby Park-borna att flytta in och idag bor det cirka 1 000 personer i Täby Park som fortsätter växa.

Kommunikationer

Täby Park har ambitionen att bli en hållbar stadsdel, därför prioriteras gång- och cykelbanor vid stadsplaneringen. Läget mitt i centrala Täby ger dig många promenad- och cykelvänliga avstånd. Kollektivtrafik med tåg tar dig till centrala Stockholm på cirka 20 minuter. Samtidigt gör närheten till E18 att Täby Park är smidigt att nå med bil.
Boulevarden 67