Anders Personsgatan 12

Gårda , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

526 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor

Nyrenoverad kombilokal strategiskt nära både stan och motorleder.

Här finner ni en nyrenoverad kombilokal, med bra läge, i norra Gårda. Det trevliga och fräscha kontoret om 414kvm är renoverat 2018. Lagerdelen är 112kvm och ligger i anslutning och har access till en lastbrygga. Fastigheten ligger väl placerad, med både närhet till city samt till viktiga motorleder och Landvetter. Skyltmöjlighet på fasaden och parkering finns att hyra i garage (5-6st).

Ytor

  • Total yta:

    526 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Anders Personsgatan 12

Omgivning

Omgivning/natur:

Mitt i centrala Göteborg, bara några stenkast från Avenyn och evenemangsstråket vid Scandinavium och Nya Ullevi, växer nu en helt ny stadsdel fram. Kvarterets läge mellan Gullbergsån och Anders Personsgatan är attraktivt och kommunikationerna goda. Trädplanteringar, ny gång- och cykelväg samt gångbroar över ån ska skapa trivsel för boende och besökare.

Närservice:

All tänkbar service inom nära avstånd.

Kommunikationer

Mycket goda allmänna kommunikationer, med både buss och spårvagn. Lätt att komma ut på de stora trafiklederna.
Anders Personsgatan 12

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB