Höjagatan 3

Höja , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

188 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Fin lager - och kontorslokal om 188kvm på Höjagatan 3. Se 360-visning för full upplevelse!

Lokalen består av totalt 188kvm fördelat med 138kvm lageryta och 50kvm kontor/fikautrymme. Lagerytan är öppen med högt i tak. Det finns två stycken vikportar till lokalen. 

Kontoret består av en öppen yta för kontorsplatser tillsammans med kök/pentry. Det finns ett större kontorsrum passande för konferensrum och mötesrum. 

På tomten finns goda parkeringsmjligheter. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 138
Kontor 50

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Parkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Inre Ringvägen

Omgivning

Företag i närheten:

Svensk Ekonomi - Tjänst, Höja Bilservice, Ricoh Sverige, Plattsättningsbolaget i Malmö, Kylma, Vårdcentralen Husie, Öresunds läkarna med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns parkeringsmöjligheter på tomten.

Närservice:

Jägersro Center når du en kort bilfärd bort med flera affärer, butiker och restauranger. I direkt närhet finns Circle K.

Kommunikationer

Det finns bra kollektiva kommunikationer i närheten.
Höjagatan 3

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner