Svartmangatan 16

Gamla Stan , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

40 - 182 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nu finns möjligheten att hyra ljusa, fina helt nyrenoverade kontorslokaler om 40-182 kvm med attraktivt läge på Svartmangatan.

Nu finns möjligheten att hyra ljusa, fina helt nyrenoverade lokaler i en fastighet med attraktivt läge på Svartmangatan intill Tyska kyrkan. I fastigheten erbjuds nyrenoverade kontorslokaler i storleken 40 - 182 kvm med tänkt tillträde februari 2023. Fastigheten ligger omgiven av fantastisk arkitektur i de charmiga kvarteren i Gamla Stan. Tyska Kyrkan ligger alldeles intill och man omges av fantastisk arkitektur. Runt alla hörn finns charmiga butiker, mysiga restauranger och uteserveringar. Promenadstråk, vatten och vackra vyer tätt inpå gör det till en unik miljö att arbeta i. I kombination med att man har fantastiska kommunikationer och att man på kort promenadavstånd når City/Centralen med Arlanda Express, flygbussar och tågtrafik blir läget oerhört attraktivt. På ett par minuter nås tunnelbanestation Gamla Stan där röda och gröna linjen går. Det finns ett stort antal busslinjer som passerar på Skeppsbron som bl.a. tar dig till Stureplan på fem minuter. Utöver detta når man på kort promenadavstånd även City och Centralen där Arlanda Express, flygbussar och tågtrafik finns. NÄRSERVICE: Här finns ett stort utbud av service, butiker och restauranger.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 40 182

Utförande

Byggår:

1899

Omgivning

Kommunikationer

På kort avstånd nås T-bana Gamla Stan där både grön och röd linje stannar. Flertalet bussar trafikerar på Skeppsbron ett par minuter från lokalen. På promenadavstånd nås City/T-Centralen med pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express samt tunnelbanans blå linje.
Svartmangatan 16

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter