Tullgränd 4

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

67 m²

Hyra

Tillträde

1/4 eller enligt överenskommel

Beskrivning

  • Kontor

Lokal runt hörnet från Skeppsbron med mycket karaktär!

Trevlig kontorslokal runt hörnet från Järntorget och Skeppsbron. Trevlig och ljus lokal med fönster mot Tullgränd samt fastighetens innergård. WC ligger vid entrén samt pentry längst in i lokalen. Två bra separata rum samt ett större utrymme vid entrén. Tillträde från 1/4 eller enligt överenskommelse. Avtalstid 3 år. OBS! Bilderna är referensbilder från en annan lokal i fastigheten.

Ytor

  • Total yta:

    67 m2

Ekonomi

Tillträde:

1/4 eller enligt överenskommel

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tullgränd 4

Renoveringsår:

1989

Våningsplan:

2 av 4

Dokument

Omgivning

Närservice:

Gott om butiker och restauranger i direkt närhet från lokalen. Även nära till kollektivtrafik i form av slussen, Gamla Stan och Kornhamstorg.

Kommunikationer

T-bana: T-bana från Slussen eller Gamla Stan Bussar: Innerstadsbussar 2 & 3 stannar i närheten.
Tullgränd 4

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB