Föreningsgatan 6C

Triangeln , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

374 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg

Butikslokal i centrala Malmö, endast ett stenkast från gågatan och Triangeln köpcentrum!

Trevlig och rejäl butikslokal som ligger ett stenkast från Triangeln köpcentrum och gågatan. Lokalen är ljus med stora skyltfönster! Den bakre delen med fördel kan användas som lager då den angränsar till en skyddande lastkaj, perfekt för inlastning av varor och gods. Denna kan nås från Spångatan.

Lokalen användes senast som ett mindre gym och i dagläget finns två mindre omklädningsrum med dusch. Lokalen är i dagsläget uppdelad i ett par mindre rum, dock är planlösningen enkel att justera då de flesta innerväggarna inte är bärande. I lokalen finns även flertal toaletter samt ett trevligt pentry. 

Fastighetsägaren kan vara positiv till omomsad verksamhet. Lokalen kan användas till butik, kontor, gym, utbildning eller vård. 

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    374 m2

Bekvämligheter

Dusch
Lastkaj
Mötesrum
Omklädningsrum
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Systembolaget, Ica, Hemköp, Triangeln köpcentrum, H&M, Lindex, SmartEyes

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringshus finns i närheten samt gatuparkering.

Skyltläge:

Mycket bra!

Kommunikationer

Endast en kort promenad från Triangelnstationen.
Föreningsgatan 6C

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner