Vallgatan 1B

Järva Krog , Solna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

309 m²

Hyra

Tillträde

2024-01-01

Beskrivning

  • Butik

Unik och flexibel möjlighet att ansluta butikslokalen till kontorsvåningsplanet ovanför med en interntrappa.

Lokalen är ljus och modern med mycket fin synlighet mot gatan. Kontakta gärna oss så berättar vi mer! 

Övrig information

Övrigt:

https://nova.ncc.se/.

Ytor

  • Total yta:

    309 m2

Ytbeskrivning

Attraktiv och ljus butikslokal om 301 kvm i nybyggt kontorshus i kvartersstaden Järva Krog med tydlig synlighet och bra flöden. Tillträdet är preliminärt satt till januari 2024. Denna butikslokal går att dela i två delar för mindre ytor. Takhöjd är ca 3,8 m färdigt golv till bjälklag. Installationer förekommer i tak. Lokalen är ej anpassad för restaurang.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Kök/pentry
Kundparkering
Lasthiss
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Serverrum
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

2024-01-01. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Solna Femöringen 1

Byggår:

2023

Teknisk information

Takhöjd:

3,8 m

Uppvärmning:

Uppvärmning

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

För lunch eller picknick ligger Hagaparken, Ulriksdals slott och Överjärva gård en cykeltur bort. Få extra energi på lunchen genom att springa Brunnsviken runt som varvas med padeltennis på en av utomhusbanorna. I kvartersstaden finns flera olika träningsanläggningar och i närområdet hittar ni alltifrån golfbanor till mountainbike-spår och ridning. På vintern blir pauserna från arbetet extra roliga med skridskoåkning på Brunnsviken.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Mitt emot nova ligger parkeringsanläggningen Sadelplatsen. Med sina ca 800 parkeringsplatser erbjuder huset goda möjligheter för parkering. Elladdplatser finns.

Närservice:

I området kring butikslokalerna i huset nova hittar ni det mesta. Från det allra enklaste i att hämta ut paket till fullfjädrad shopping på Mall of Scandinavia. Ta en fika, beställ ekologisk snabblunch eller upplev finrestauranger som Nooch och Bockholmen. Här finns till och med en av världens bästa takbarer på Winery hotell, och Friends Arena ligger bara 10 minuter från butikslokalen.

Vägbeskrivning:

Attraktiv och ljus butikslokal om 301 kvm i nybyggt kontorshus i kvartersstaden Järva Krog med tydlig synlighet och bra flöden. Möjlighet att tillskapa en interntrappa till kontorsvåningen ovan.

Kommunikationer

Kvartersstaden Järva Krog ger en känsla av att ha nära till det mesta. Buss 6 min Järva Krog – Hagastaden Tunnelbana 8 min - Bergshamra – Östermalmstorg Pendeltåg 7 min - Ulriksdal – Odenplan Bil 5 min - Järva Krog – Norrtull Flyg 24 min - Järva Krog – Arlanda Cykel 12 min - Järva Krog – Norrtull
Vallgatan 1B

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

NCC Property Development AB

Herrjärva torg 4

170 67 SOLNA

www.ncc.se

Fler annonser från NCC Property Development AB