Dalagatan 104

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

65 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Nyproducerad lokal på Dalagatan i populära Hagastaden!

Nyproducerad lokal med exceptionellt bra synlighet på Dalagatan med hög takhöjd. Här erbjuds goda förutsättningar för att skapa en skräddarsydd lokal efter era önskemål. Lokalen är lämplig för verksamheter såsom butik, service, kontor, skönhet, aktivitetsbaserad, kontor och showroom. Lokalen förväntas vara inflyttningsklar under tredje kvartalet 2022. Information om det nya stora parkeringshuset vars ena entré ligger mittemot lokalen. https://www.stockholmparkering.se/aktuellt/byggprojekt/p-hus-hagastaden/ För en mer detaljerad beskrivning över projektet vänligen besök: https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/hagastaden/legera-hagastaden/ Information om Hagastaden: https://vaxer.stockholm/hagastaden Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och/eller en personlig visning!

Ytor

  • Total yta:

    65 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Dalagatan 104

Byggår:

2022

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation

Omgivning

Kommunikationer

Pendeltåg: Ja (Odenplan 5 min) T-bana: Odenplan tunnelbana (5 min). Nya tunnelbanestationen Hagastaden (2028) Trafikleder: E4/E20 Bussar: Ja flertalet bussar
Dalagatan 104

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB