Verkstadsgatan 12

Tjörröd , Höganäs
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

230 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Bra kontorsyta med flera rum och lättillgängligt läge i handelsområde.

Nu finns ca 230 kvm ledig kontorsyta att hyra i bra läge i Tjörröds industri- och handelsområde. Lättillgänglig fastighet med tillgång till gott om parkeringsyta och närhet till större vägnät. Kontoret på plan två nås via entré i gatuplan. Utöver kontorsrum i blandade storlekar finns här även pentry, toalett och förrådsutrymme. Ytskikten består av målade väggar och linoleumgolv. Välkommen att kontakta ansvarig uthyrare för mer information eller visning på plats.

Ytor

  • Total yta:

    230 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tjörröd 6:10

Våningsplan:

2

Omgivning

Omgivning/natur:

Tjörröds industri- och handelsområde ligger i Norra delen av Höganäs. Som ursprunligen är ett fiskeläge och gruvindustri för brytning av kol med närhet till havet. Fastigheten ligger i ett större outlet och industriområde med flertalet butiker. Det är lätt att ta sig till fastigheten via riksväg 111 och 112 .

Närservice:

I närområdet finns det till största del outletbutiker, matbutiker, bilverkstad och återvinningcentral. Ärtan och Bönan ligger även i närheten och erbjuder en härlig promenadsträcka i skogen med fin natur och grillplats. Företag som keramikfabriken, Höganäs energi, BoxinBAG & CO, Iittala outlet, Orrefors Kosta Boda, Mölle Fiskrökeri, Lager 157 och Tidningsbärarna ligger i området. Lunchresturanger i området är bl.a. Pannkaksladan lite längre bort på Verkstadsgatan. Garage bar, Höganäs Saluhall, Jourpizza och Aquarius Pub, Cafe Bistro och Phhunn Thai.

Kommunikationer

Bil: Från de två stora Eropavägarna E4 och E20 åker ni mot Höganäs på riksväg 111 eller 112 mot industri och handelsområdet i Tjörröd. Från Kullagatan tar ni höger in på Gärdesgatan och första vänster in på Verkstadsgatan. Buss: Ca 100 m från fastigheten finns buss 201 hållplats Verkstadsgatan (Höganäs Sporthall - Höganäs Långaröd). På Kullagatan hittar ni även buss 222 (Mölle busstation - Höganäs Stadshuset) och 223 (Arild bussplats - Höganäs Stadshuset) hållplats Sandflyget som ligger ca 400 meter från fastigheten. Flyg: Södra Höganäs i långaröd finns en liten flygplats på Sjöcronavägen. Cykel och gångväg: Det är lätt att transpotera sig via både cykel och promenad till och från fastigheten som ligger ca 2 km från centrum.
Verkstadsgatan 12

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB