Marieholmsgatan 10 C

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

798 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor

Fin kombinationslokal med både kontor och lager

På Marieholm med bästa läget nära de stora lederna och nära centrum finns detta prisvärda alternativ för er som söker kontor och lager. Lagerdelen om 525 kvm är i bottenplan med två portar och två ingångar. Där finns även fika/pausrum med pentry, omklädningsrum för både dam & herr samt några kontor. Kontorsdelen om 273 kvm är på våning 1 med både öppna ytor och kontorsrum. Snyggt smakfullt och iordninggjort.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten, som består av ett antal olika byggnader, ligger i industriområdet Marieholm.

Ytor

  • Total yta:

    798 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Vår fastighet ligger nära Göteborgs centrum och de stora trafiklederna. I området finns det bl. a. småverkstäder, kontor och grossister.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra på området.

Närservice:

Lunchrestaurang finns på området.

Kommunikationer

Hållplats, Vassgatan, för linjetrafik finns precis utanför fastigheten där buss 59, varje halvtimme, stannar/passerar. Det tar mindre än 10 min till Nils Ericsson Terminalen.
Marieholmsgatan 10 C

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum