Norra Malmvägen 143

Häggvik , Sollentuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

460 - 5 500 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Välkommen till Häggviks häftigaste fastighet The Factory med ljusa och luftiga kontorslokaler.

Med restaurang, gym och reception i huset ger ”The Factory” den bekvämligheten du som hyresgäst önskar. Hösten 2022 öppnar nya restaurangen Food &Co  i bottenplan som erbjuder ett varierat lunchutbud och möjligheten att ta en kaffe i det smakfullt inredda atriet. 

Receptionen erbjuder diverse servicetjänster och kan skräddarsys för att möta hyresgästers personliga behov som exempelvis att du som hyresgäst har möjlighet att lämna in din kemtvätt.

Lokalerna har en öppen planlösning med gott om mötesrum och sociala ytor, dock kan ytorna anpassas utefter era behov. Tack vare glasfasaden har alla lokaler gott om ljusinsläpp och ger en luftig känsla. Beroende på hur stor yta som efterfrågas av hyresgästen finns möjlighet att hyra mellan 460-5500 kvm kontorsyta. 

Under 2022 certifieras byggnaden enligt BREAAM – Very good och fastighetsägaren samarbetar tillsammans med proptech-bolagen Netmore och Sally R för att kunna leverera ett optimalt inomhusklimat.

Fastigheten har 40 uthyrbara laddplatser och skyltläge mot E4an.

Vänligen kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 460 5 500

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Elbilsplatser
Garage (kall)
Gym
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Reception
Restaurang
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Bil, buss och tåg.

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

Maxi Ica, Systembolaget, All In Padel, Mc Donalds, Arkens Zoo, Jula, Willys, Jysk, Apoteket Hjärtat, Florizta och mycket mer.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det garage och parkering utanför fastigheten.

Närservice:

Här har du det mesta på nära avstånd och med bara ett stenkast bort från Häggvik handel köpcentrum blir shopping och vardagsinköp enkelt. Med ytligare en 10 min promenad till Sollentuna finns allt i närheten som gym, butiker, mataffärer, caféer, restauranger och all tänkbar närservice.

Skyltläge:

Toppen skyltläge nära E4.

Kommunikationer

Bra kommunikationer. Precis utanför fastigheten har du busshållplats Häggviksleden och Häggviks Södra. Inom kort kommer uppfart från pendeltåget och tunnelbanan att byggas klart.
Norra Malmvägen 143

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner