Strömgatan 15

Segevång , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 000 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Lager- och kontorslokal på fantastiskt läge nära de stora lederna!

Lokal på bra strategiskt läge, nära alla de stora lederna. Här finner du ca 1200 kvm fräsch kontorsyta samt en lageryta om 1800 kvm uppdelad på två delar. Fastighetsägaren är mycket flexiblel och öppen för att anpassa lokalen efter hyresgästens behov. Här finns även stora skyltfönster vilket gör att en del av kontoret med fördel kan användas som showroom. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 1 800
Kontor 1 200

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Busshållplats i närheten.

Företag i närheten:

Framtidsgymnasiet, Klottrets Fiende no 1, Malmö Båtservice, Preem, Snabbgross, Axfood

Parkeringsmöjligheter/garage:

På fastigheten

Strömgatan 15

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner