Terminalgatan 9

Arlöv , Arlöv
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

750 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Nyproduktion i Sunnanå med möjlighet att hyra mellan 500-3500 kvm.

Nu finns det möjlighet att hyra nyproducerade kontors-, lager- och produktionslokaler i Sunnanå. Här finns möjlighet att tidigt i processen vara med och utforma byggnaden och fördelning mellan kontor och lager kan anpassas efter behov. Fastigheten är belägen på mycket synligt läge från väg 11 och nås enkelt från Malmös stora motorleder. I byggnaden finns det möjlighet att hyra ytor från 500 kvm upp till ca 3500 kvm.

Ytor

  • Total yta:

    750 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sunnanå 6:5

Omgivning

Omgivning/natur:

Sunnanå är ett expansivt område där flera stora aktörer valt att placera sina kontors och logistikfastigheter. Fastigheten ligger på mycket synligt läge från väg 11. Tomten är belägen precis bredvid Öresundsterminalen.

Närservice:

I området finns stort utbud av service i form av lunchrestauranger. På andra sida motorvägen ligger Stora Bernstorps industriområde som erbjuder service i form av livsmedelsbutiker, handel och restauranger.

Kommunikationer

Fastigheten ligger precis intill väg 11 som har nära anslutningar till både inre och yttre ringvägen. Lokalen kan även via en kortpromenad nås via busshållplats på Stora Bernstorp.
Terminalgatan 9

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor