Lundavägen 13

Arlöv , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

328 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Trevlig butikslokal på 328 kvm med bra hyresnivå!

Nu finns det möjlighet att hyra denna trevliga butikslokal på Lundavägen 13. Lokalen är uppbyggd i två plan, varav nedre plan utgör butiksyta och övervåningen på 57 kvadratmeter består av personalyta. Lokalen går att anpassas efter hyresgästens behov och passar även bra som kontor. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 271
Kontor 57

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gatuparkering.

Närservice:

Gångavstånd till Värnhem som kan erbjuda ett stort utbud av restauranger, caféer, shopping etc.

Skyltläge:

Bra!

Kommunikationer

Gångavstånd till Östervärn station. Busshållplats i närheten.
Lundavägen 13

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner