Sankt Eriksgatan 121

Vasastan , STOCKHOLM
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

454 m²

Hyra

4 500 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/Värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 293 kr/m² och år.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Här skapar vi fantastiska kontor, historia möter nutiden.

Den lite putslustige skulle säga att Vin & Sprits gamla huvudkontor är berusande fina - byggnaden, lokalerna, arkitekturen från 1923. Men också möjligheterna och läget. Grönstedtska Palatset, även kallat Vinlagret, ligger där S:t Eriksgatan möter Norra Stationsgatan. Läget valdes med omsorg för sin närhet till järnvägen, med tanke på vinet som kom lastade i tankar i på godsvagnar. Ser man till dagens framväxt av staden kan man konstatera att läget var valt med god framsynthet. I Hagastaden, där innerstan smälter ihop med Solna, utvecklas nya bostäder, kontor, näringsliv, forskning, utbildning service, kommunikation och parkmiljö för att göra Stockholm större. Nyktert uttryckt: Ett framtidsläge. Inspirerande, vackert och funktionellt där gamla lokaler möter den nya tidens människor med den nya tidens behov.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 454 4 500

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

4500

Hyresinformation:

Utöver hyran tillkommer Kyla/Värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 293 kr/m² och år.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Städet 9

Byggår:

1929

Renoveringsår:

2022

Våningsplan:

6

Planlösning:

En unik lokal med industrikänsla och modern planlösning där öppet landskap, rumsindelning och konferensytor är smart och smakfullt planerade. Luftigt och ljust. Helhetsupplevelsen är det som gör dessa lokaler speciella. Att anlända från utsidan ger en känsla av vördnad, fascination och storslagenhet. När du väl är inne förändras upplever du hela sammanhanget: En modern, lustfylld miljö med inspirerande atmosfär signerad av nutid. En plats i historien som är väl lämpad för att skapa framtiden, där det kulturhistoriska värdet anses vara mycket högt och värt att bevara. En stadsbyggnadsmässig pärla!

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Hagastaden är en ny stadsdel under utveckling och är ett av Stockholms framtidsområden som redan attraherar både nya företag och boende. Här byggs både kontor, bostäder och akademi då området även är ett av Stockholms prioriterade Life Science områden. Samhällsservicen håller på att byggas ut och redan idag är området väletablerat med livsmedelsbutiker, gym, restauranger, caféer m.m.

Närservice:

I fastigheten finns ett stort parkeringsgarage. I området finns ett flertal gym, stora matbutiker, restauranger, caféer Apotek och Systembolag m.m.

Kommunikationer

Läget är mycket bra med ca 8-9 minuters promenad både till Sankt Eriksplan och Odenplan samt endast 3-4 minuters promenad till nya Citybanan som stod klar 2017. Med bil når man E4:an på någon minut. Ett flertal busslinjer finns i området samt att flygbussarna passerar precis utanför fastigheten.
Sankt Eriksgatan 121

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A, Box 7043

103 86 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier