Norra Kungsgatan 1

Kungsgatan , Gävle
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

35 - 40 m²

Pris

Pris fås via offert

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

I den centralt belagda fastigheten Å-huset med en fantastisk utsikt över Gavleån finns vi med 1260kvm coworking! Med arkitektritade och inspirerande l

På DOSPACE sitter hela bolag, avdelningar till större bolag, remote workers och egenföretagare. Det finns 3 medlemskap att välja på utifrån dina behov:

  • Hot Desk: Du får en plats i vår lounge-yta. Detta medlemskap passar bra för dig som jobbar från laptop och vill ha maximal flexibilitet.
  • Private Desk: Du får ett eget höj-och sänkbart skrivbord i vår öppna kontorsyta. Detta medlemskap passar dig som behöver skärm, tangentbord och en fast plats.
  • Private Office: Du får ett eget låsbart kontor. Passar dig som vill kunna stänga dörren om dig.

Medlemskapen går att kombinera som du vill för att få till det perfekta upplägget på arbetsplats för dig och ditt team.

I alla medlemskap ingår: Kaffe, te & smaksatt vatten, tillgång till kontoret dygnet runt, 7 dagar i veckan, snabbt wifi och utskrifter, mötesrum och telefonrum, medlemsevent och medlemsförmåner, bemanning och drift av DOSPACE team, postfack, post- och budhantering, städning och renhållning

Övrig information

Övrigt:

Att välja coworking är att göra ett miljösmartare, flexiblare och enklare val. På DOSPACE är kontoren yteffektiva och du delar på infrastruktur så som kaffemaskin och skrivare med andra medlemmar. Alla avtal signeras enkelt digitalt och har korta uppsägningstider så du kan löpande anpassa ytan och antalet medlemskap efter dina behov. På DOSPACE är det lätt att hitta fokus för arbete och få en plats för socialt umgänge med likasinnade och oliksinnade. Nystartade bolag tar hjälp av de mer erfarna, och de etablerade bolagen får inspiration av de nya, det blir affärsnytta för alla. DOSPACE arrangerar löpande medlemsevent för relationsbygge och utbildning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 35 40

Ytbeskrivning

Ett eget kontor i anslutning till DOSPACE lounge, pentry, kök och toaletter. I detta kontor ingår 10 DOSPACE medlemskap, 10 set kontorsmöbler, förvaringsmöbel och veckovis städ.

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Telefonbås
WC

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Kontrakt för office skrivs löpande med 3 månaders uppsägningstid

Prisinformation:

I månadsavgiften ingår 10 DOSPACE-medlemskap, wi-fi, kaffe, kontorsmöblering, städ, bemanning, postservice, utskrifter, medlemsevent och förmåner, mötesrum, telefonbås och samtalsrum mm.

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Pris fås via offert

Utförande

Renoveringsår:

2021

Planlösning:

Som Medlem på DOSPACE har du tillgång till öppna ytor, mötesrum, telefonrum, kök med mera. Angiven kvadratmeter är endast den ytan som exklusiv för Office-Medlemskapet.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Fastigheten är belägen mitt i city. Utanför slingrar sig den gnistrande Gavleån och du har även utsikt mot slottet.

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ett flertal parkeringshus ligger i anslutning till fastigheten.

Närservice:

Å-huset ligger mitt i centrala Gävle så i området finns hela det utbud av restauranger och service som finns i centrum.

Vägbeskrivning:

Du hittar oss mitt i stan på Norra Kungsgatan 1. Samma ingång som WSP, Etteplan och Unionen. Ta hiss eller trappor upp till Plan 5 och stig in så möter vi dig i dörren! Parkerar gör du lättast i Parkeringshuset Konvaljen precis intill.

Kommunikationer

Utanför entrén finns centrumhållplatsen för stadsbussarna, och 5 minuter gångväg utefter ån ligger centralstationen. Parkeringshus precis i anslutning till fastigheten.
Norra Kungsgatan 1