Drottninggatan 59

Norrköping City , Norrköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

12 - 18 m²

Pris

Pris fås via offert

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Välkommen till ditt nya kontor! Nyrenoverade kontorsytor i city med konferens, takterass och absolut närhet till alla bekvämligheter i stan!

På DOSPACE sitter hela bolag, avdelningar till större bolag, remote workers och egenföretagare. Det finns 3 medlemskap att välja på utifrån dina behov:

  • Hot Desk: Du får en plats i vår lounge-yta. Detta medlemskap passar bra för dig som jobbar från laptop och vill ha maximal flexibilitet.
  • Private Desk: Du får ett eget höj-och sänkbart skrivbord i vår öppna kontorsyta. Detta medlemskap passar dig som behöver skärm, tangentbord och en fast plats.
  • Private Office: Du får ett eget låsbart kontor. Passar dig som vill kunna stänga dörren om dig.

Medlemskapen går att kombinera som du vill för att få till det perfekta upplägget på arbetsplats för dig och ditt team. I alla medlemskap ingår: Kaffe, te & smaksatt vatten, tillgång till kontoret dygnet runt, 7 dagar i veckan, snabbt wifi och utskrifter, mötesrum och telefonrum, medlemsevent och medlemsförmåner, bemanning och drift av DOSPACE team, postfack, post- och budhantering, städning och renhållning

Övrig information

Övrigt:

Att välja coworking är att göra ett miljösmartare, flexiblare och enklare val. På DOSPACE är kontoren yteffektiva och du delar på infrastruktur så som kaffemaskin och skrivare med andra medlemmar. Alla avtal signeras enkelt digitalt och har korta uppsägningstider så du kan löpande anpassa ytan och antalet medlemskap efter dina behov. På DOSPACE är det lätt att hitta fokus för arbete och få en plats för socialt umgänge med likasinnade och oliksinnade. Nystartade bolag tar hjälp av de mer erfarna, och de etablerade bolagen får inspiration av de nya, det blir affärsnytta för alla. DOSPACE arrangerar löpande medlemsevent för relationsbygge och utbildning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 12 18

Ytbeskrivning

Ett eget kontor i anslutning till DOSPACE lounge, pentry, kök och toaletter. I detta kontor ingår 4-5 DOSPACE medlemskap, 4-5 set kontorsmöbler, förvaringsmöbel och veckovis städ.

Bekvämligheter

Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Reception
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Kontrakten signeras digitalt och löper på med 3 månaders uppsägningstid för kontor.

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Prisinformation:

I månadsavgiften ingår 4-5 DOSPACE-medlemskap, wi-fi, kaffe, kontorsmöblering, städ, bemanning, postservice, utskrifter, medlemsevent och förmåner, mötesrum, telefonbås och samtalsrum mm.

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Pris fås via offert

Utförande

Renoveringsår:

2022

Våningsplan:

2

Planlösning:

Som Medlem på DOSPACE har du tillgång till öppna ytor, mötesrum, telefonrum, kök med mera. Angiven kvadratmeter är endast den ytan som exklusiv för Office-Medlemskapet.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Du tar dig enkelt hit via bil, med spårvagn, buss eller till fots.

Omgivning

Företag i närheten:

Lundbergs HQ, Hifab, Trygghet & Finans, Brand och Riskingenjörerna, Transvoice, Reactic Sweden, Ranstad, Sigma, Fackförbundet ST, Angry Creative, Sigbit mm sitter i kvarteret redan.

Parkeringsmöjligheter/garage:

En stor parkeringsyta finns bakom huset.

Närservice:

Du når all tänkbar närservice från lokalerna tack vare det centrala läget; Gym, butiker, mataffärer, restauranger mm.

Vägbeskrivning:

Du kommer nå lokalerna från gatuplan, med ingång bredvid Brödernas. Ytorna kommer vara på våning 2 i båda huskropparna med glaskupolen som binder dem samman.

Kommunikationer

Lokalen är i nära anslutning till Söder Tull och med gångavstånd till Norrköping resecentrum.
Drottninggatan 59