Arenagatan 20

Hyllie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 059 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Vacker kontorslokal på härligt hörnläge i Hyllie! Se 360-visning för full upplevelse!

På Arenagatan 20 erbjuds detta moderna och fina kontor om 1059kvm. Lokalen är fördelad på våning 5 och 6 med interntrappa. Planlösningen erbjuder blandade ytor med både öppet kontorslandskap och kontors-, mötes-, och konferensrum samt pentry på bägge plan och direktaccess till uteterass ifrån våning 6. 

I huset finns det goda parkeringsmöjligheter samt elbilsladdning. Här kan du även parkera cykeln. Skulle det vara behov av en dusch efter cykelturen eller lunchlöpningen så finns det omklädningsrum som erbjuds till husets hyresgäster. 

Hyllie erbjuder ett toppenbra kommunikationsläge både för både bilar och kollektivtrafik. Hyllie Station når du en kort promenad från lokalen där flera kollektiva avgångar finns i timmen. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    1059 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Serverrum
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Byggår:

2015

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Miljöcertifiering:

GreenBuilding

GreenBuilding var ett initiativ från EU mellan 2004-2014 för att snabba på energieffektiviseringen inom bygg-och fastighetssektorn. Den här certifieringen riktar sig till fastighetsägare och förvaltare som vill effektivisera energianvändningen i sina lokaler och bostäder. Kravet är att byggnaden använder 25 procent mindre energi än tidigare eller jämfört med nybyggnadskraven i BBR. Idag ansvarar Sweden Green Council för GreenBuilding i Sverige.

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Länsförsäkringar Skåne, Tullverket, Headon, Skanska Sverige AB, Boozt, Malmö Arena, Emporia Köpcenter.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten erbjuder ett garage med tillgängliga platser om behov finns. Elbilsplatser är tillgängliga.

Närservice:

I Hyllie erbjuds en bra närservice med Emporia Köpcentrums stora utbud av shopping och restauranger samt flera restauranger och caféer i närheten.

Skyltläge:

Det finns goda möjligheter för skyltning på husets fasad.

Kommunikationer

Här får du ett bra kommunikationsläge, både med kollektivt och bil. Hyllie Station når du med en kort promenad där det erbjuda flera kollektiva avgångar i timmen.
Arenagatan 20

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner