Bredgränd 8

Uppsala city , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Centralt beläget kontor på en av Uppsalas bästa adresser.

Representativt kontor med citys puls utanför dörren. Fullt möblerat och med ett flexibelt avtal har ni möjlighet för snabb och enkel inflytt och kan stanna länge men om behov uppstår lika enkelt avflytta. Kontoret ligger i ett kvarter som lever dygnets alla timmar genom bostäder, kontor, handel och restauranger. Fastigheten har under senare år genomgått ett teknikskifte med bla ny, modern teknik. Atrium Ljungberg har lokalkontor med egen personal som hjälper till när det behövs.

Övrig information

Övrigt:

Med stora glaspartier och högt i tak får lokalen ett unikt uttryck. Passar det mindre företaget som vill sitta i öppna ytor. Industriell karaktär med fina materialval och hög standard.

Ytor

  • Total yta:

    150 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Dragarbrunn 27:2

Våningsplan:

2

Planlösning:

Hög standard och fina materialval. Oljad ekparkett, glaspartier med svart spröjs och stora rutor mot gallerians atrium. Öppen planlösning. Högt i tak med målade, synliga installationer. Helkaklade toaletter i mörk ton.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga uteserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Närservice:

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.

Kommunikationer

Kontoret ligger centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.
Bredgränd 8