Energivägen 13

Brunna , Kungsängen
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

4 300 m²

Hyra

Vänligen hör av dig till ansvarig uthyrare för hyresinformation

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Klar för inflytt! Unik möjlighet att få tillträda en av Sveriges bästa logistik lokaler omgående i ett av Stockholms mest eftertraktad logistikområde

Nyproduktion av industri-, verkstad-, höglager-, proffshandel med bra läge i Brunna. ca 4 530 m² med en takhöjd på ca 9 meter Omgående tillträde. Brunna ligger i Upplands-Bro kommun och är ett modernt och snabbt växande företagsområde. Läget med nära anslutning till E18 och E4 ger snabba distributionsvägar till Stockholm och övriga Mälardalen. Här finns ett blandat utbud av handel, lager/logistik, lätt produktion och bostäder. Stora välrenommerade bolag såsom Altia Sweden, Swedish Match, Ramirent, Bilia och Svensk Kosttillskott är etablerade i området. 

2 minuter från Budbees central och 15 minuter från Stockholm City. Detta skapar perfekta förutsättningar för last mile logistik med sena cut off tider.

Är ni i behov av att tillträda en logistikfastighet omgående? Då är detta en unik möjlighet att få tillträda en nybyggd lokal utan väntetid. 

Ytor

  • Total yta:

    4530 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Hyresinformation:

Vänligen hör av dig till ansvarig uthyrare för hyresinformation

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Viby 19:107

Byggår:

2022

Omgivning

Företag i närheten:

ICA, Systembolaget m.m.

Närservice:

Brunna logistikområde

Kommunikationer

E18
Energivägen 13

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner