Sågargatan 22

Kungsängen/Industristaden , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

212 - 429 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
Här finns alla möjligheter till dig som behöver butik med kontor och lager eller kanske bara butik och lager i ett läge som ligger strax utanför centrum. Ni kan här få mycket effektiva ytor, då ni också kan hyra in er på gemensamma ytor såsom bl.a. matsal, kök och omklädningsrum. Många förslag finns på delning eller utvidgning av lokalerna samt ombyggnationer för rätt verksamhet.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 212 429

Utförande

Planlösning:

Lokalen är idag indelad med en butiksdel mot gatan. Längre in i butiksdelen finns idag kontorsplatser. Till vänster från butiksdelen kommer du in i en rymlig hall. Här finns idag 2 stycken kontorsrum i markplan. Från samma rymliga hall når du det som idag är kallager om ca 82 m² samt ett varmlager om ca 85 m². I de inre delarna av lokalen på markplan finns idag ett praktiskt arkivrum med platsbesparande arkivhyllor. Här finns även ytterligare ett kontorsrum, serverrum, WC och personalutrymmen. Från den tidigare nämnda hallen kommer man via en trappa upp till plan 2 som idag har hall konferensrum samt ett kontorsrum. Möjlighet finns att hyra in sig i gemensamma utrymmen i markplan som en lunchmatsal med kök samt ett gemensamt WC-rum. Det finns även möjlighet att hyra in sig i ett omklädningsrum på plan 2 med duschar.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kungsängen är ett gammalt industriområde i Uppsala som även över tid har haft en stor del bilhandel m.m. Norra delen av Kungsängen är idag omvandlat till ett citynära bostadsområde. I södra delen där denna lokal ligger planeras för flera större kontorshus.

Företag i närheten:

I närliggande Kungshörnet finns livsmedelsbutik, citysallad m.m.

Kommunikationer

Flera vägar leder in mot city och den som vill undvika Kungsgatan på väg in mot stan väljer gärna denna väg förbi Sågargatan. Trafiken kommer troligtvis att öka än mer när nya Tullgarnsbron kommer att stå färdig mellan Kungsängsesplanaden och Studenternas. Bron är beräknad att stå färdig under 2023. Stadsbussar trafikerar närliggande Kungsgatan. Lätt att ta sig med bil via rondellen vi Möller bil, vidare ut Kungsängsleden för att nå E4:an samt andra större vägar runt Uppsala.
Sågargatan 22