Sankt Eriksgatan 48

Kungsholmen , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

280 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Spännande lokal med potential i oslagbart kommunikativ läge invid Västermalmsgallerian med närhet till både Fridhemsplan och Sankt Eriksplan.

Ytor

  • Total yta:

    280 m2

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Invid Fridhemsplan i mycket bra kommunikativt läge finns nu en spännande lokal ledig i kulturhistorisk fastighet, Hallbergs guldfabrik. Kontor med storrumslösning, fönster i två väderstreck, högt i tak, delvis bevarade detaljer såsom stuckaturer, lokal med många möjligheter och användningsområden. Lokalen utgörs främst av 9 rum i olika storlekar plats för ca 20-25 personer. 7 större samt 2 mindre kontor/mötesrum. Stor sällskapsyta med pentry och lounge 3 wc varav en med dusch 2 entréer, ingen hiss beläget plan 2.

Omgivning

Omgivning/natur:

Ett bra läge på Kungsholmen, nära till service, kommunikationer samt närhet till parker och mysiga promenadstråk utmed Karlbergskanalen och Kungsholmsstrand. Perfekt för en lunchpromenad eller löprunda.

Företag i närheten:

Rehabtjänst, Wolt, XXL Sport & Vildmark, Single Technolgies, Sunny at Sea, Pilloxa, Måltid i Stockholm m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplats finns i närheten att hyra av Q-park, Parkman och Apcoa.

Närservice:

På Kungsholmen och Fridhemsplan finns stort utbud av all tänkbar service. Västermalmsgallerian ligger rakt över gatan. Restaurang AG ligger i samma byggnad. Längs med Sankt Eriksgatan och Fleminggatan hittar ni det mesta.

Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till T-bana Fridhemsplan där blå och grön tunnelbanelinje möts. Flertalet bussar utanför porten såsom busslinjerna 1,3 och 4 . T-bana S: t Eriksplans samt Nya Odenplan pendeltågsstation finns inom gångavstånd. E4:an nås enkelt för bilburna
Sankt Eriksgatan 48

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB