Carlsgatan 9

MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

395 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med fantastisk utsikt vid Bangårdsterrassen på Carlsgatan

Nu hyr vi ut denna exklusiva kontorslokal om 395 kvm på plan 12. Här möts du av en fantastiskt utsikt över det gamla och nya Malmö som växer fram i Nyhamnen. Lokalernas disposition är effektiva och flexibla och medger såväl rumsindelade kontorsytor som öppna och aktivitetsbaserade miljöer. Förutom låg energianvändning, effektivt disponerade ytor och andra fördelar med nyproduktion, finns det även möjlighet att utforma era lokaler tillsammans med oss. Välkommen till ett unikt läge!

Övrig information

Övrigt:

Ett stenkast från centralstationen bygger vi nu denna magnifika fastighet, som blir en del av Malmös nya highline. Byggnaden är ritad av Henning Larsen Architects och omfattar 27 000 kvm.

Ytor

  • Total yta:

    395 m2

Utförande

Våningsplan:

12

Omgivning

Omgivning/natur:

Nu är det dags för ännu ett gammalt industriområde i Malmö att bli till en grön och attraktiv stadsdel: Nyhamnen. Castellum är som en av aktörerna först ut med att starta upp utvecklingen av området med den nya Domstolen och E.on´s nya Nordiska kontor som är i full gång att byggas på Carlsgatan bredvid Malmö centralstation. Närheten till centrum och centralstationen gör att Nyhamnsområdet ibland kallas Södra Sveriges mest centrala plats. Malmö stad har stora ambitioner för området som ska bli en tät, grön och blandad stadsdel. Här skapas 6 000 nya bostäder och 13 000 nya arbetsplatser samt skolor, förskoloroch parker. Gång- och cykelbroar över bangården planeras för att binda samman Nyhamnen med övriga delar av centrum och en gångbro ska på sikt ge direkt förbindelse till tågperrongerna.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringshus finns vid Centralstationen och fler är planerade att byggas i området.

Kommunikationer

Väldigt goda då Malmö centralsation är i stort sett närmsta granne. Finns även goda bussförbindelser vid centralstationen och på Carlsgatan.
Carlsgatan 9

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum