Björkgatan 73

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

266 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
Välkommen till ett representativt och unikt totalrenoverat kontor om 266 kvm med påkostade materialval och smakfull färgsättning. Hela kontoret har en modern industriell touch och kan till viss del hyras möblerat. Kontoret har ett mycket bra läge i Boländerna nära påfarterna till E4:an och även till de större vägarna kring Uppsala. Härifrån finns det även bra gång- & cykelvägar till Uppsalas centrala delar och Resecentrum.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 266 2 000

Utförande

Planlösning:

Lokalen om 266 kvm har en entré som leder in till ett kapprum med två toaletter och även till en stor social yta med ett väl utrustad pentry och plats för stort matsalsbord och soffgrupp för kontorets medarbetare. Det finns sex separata kontor i varierande storlek och längst in i lokalen finns två stora rum varav ett är ett genomgångsrum där det får plats ett väl tilltaget konferensbord eller flera sittplatser för utbildning. Längst in finns ett konferensrum som har glaspartier mot genomgångsrummet. Hela lokalen är i nyrenoverat toppskick med påkostade tillval med smakfull färgsättning i en industriell utformning.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i området Boländerna söder om Uppsala centrum som är ett expansivt handels- och industriområde.

Företag i närheten:

Här finns det ett generöst utbud av service med både lunchrestauranger och flera stora varuhus och nära Bolands City med flera butiker.

Kommunikationer

Härifrån finns det goda kommunikationer med direkt närhet till Kungsängsleden och E4:ans påfarter. Det finns också goda gång- och cykelvägar in till Uppsala. Uppsala buss trafikerar området.
Björkgatan 73