Lorensborgsgatan 8

Lorensborg , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

242 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
Nu finns en unik möjlighet att hyra en lokal anpassad för restaurangverksamhet på mycket bra läge i Lorensborgs nya centrum. Här får ni chansen att vara med från början, att sätta er egen prägel på hur just er lokal skall utformas. Här erbjuds stora ytor, högt i tak och härligt ljusinsläpp. Här erbjuds även en mycket trevlig uteservering. Här får ni chansen att utforma er drömlokal från grunden. I samma byggnad kommer Ica och fritidsförvaltningen att verka samt ytterligare två butikslokaler. Välkomna att kontakta oss för mer information.

Övrig information

Övrigt:

Skyltprogram.

Ytor

  • Total yta:

    242 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nytorp 1

Renoveringsår:

2021

Omgivning

Omgivning/natur:

I Lorensborg finns något för alla. Närheten till den vackra Pildammsparken uppskattas av de flesta, medan Stadionområdet strax intill är den största fördelen för andra. Trots att husen har förnyats och renoverats finns många detaljer kvar som vittnar om 1950-talets arkitektur. På det lilla torget finns restaurang och affärer. Ett antal servicebutiker och kiosker finns också utspridda i området. Lorensborg är uppdelat på två områden, på bägge sidor om Lorensborgsgatan. Fastigheterna omgärdas av gröna gårdar med bänkar och cykelställ. I Pildammsparken och Stadionområdet hittas motionsspår, sporthallar, lekplatser och promenadstråk. Stadsdelen står inför en stor förändring med en kommande förtätning. Här bor idag nästan 5000 personer och merparten i MKB:s 1656 lägenheter. Inräknat det anslutande grannområdet Bellevuegården uppgick befolkningsmängden till 9316 personer år 2017. Arbetet med framtagande av ett nytt planprogram är under pågående.

Närservice:

ICA.

Kommunikationer

Här finns bra med bussförbindelse och cykelvägarna som går genom området är upplysta och trygga att använda. Att promenera till Triangeln tar cirka 10-15 minuter.
Lorensborgsgatan 8

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB