Frölundagatan 118

Mölndal , Mölndal
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

738 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Fräsch och modern kontorslokal om 738 kvm med blandad planlösning i Pedagogen Park!

Välkommen till en riktigt trevlig kontorslokal om 738 kvm med blandad planlösning. Lokalen har en riktigt bra planlösning som är fördelad på flertalet mötes-/konferens samtalsrum, egna kontor och öppna ytor samt med utgång till en härlig terrass. I Pedagogen Park sitter många framgångsrika företag som ger ett perfekt nav för nya kontakter och samverkan. Kontakta oss för mer information!

Övrig information

Övrigt:

Indikativ Kallhyra 22-02-11.

Ytor

  • Total yta:

    738 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Frölundagatan 118

Våningsplan:

2

Omgivning

Omgivning/natur:

Mölndal, som ligger strax söder om Göteborgs centrum, är en snabbt växande stadsdel som blir alltmer sammanflätad med centrum. Inom en snar framtid väntar flera spännande fastighetsprojekt, däribland stundande kontorsfastigheten MIMO som, efter färdigställandet, kommer att vara en modern och atmosfärrik arbetsplats. Området har ett fantastiskt läge med strategisk placering nära flertalet viktiga transportleder (E6, E20, riksväg 27, riksväg 40, Söderleden, Västkustbanan och Boråsbanan). Vidare finns även direkt närhet till Göteborgs och Nordens största hamn. I övrigt finns mycket goda allmänna kommunikationer. Ett par spårvagnsstopp bort finns knutpunkten Korsvägen samt intilliggande evenemangstråk med Svenska Mässan, Liseberg, Scandinavium och Ullevi.

Närservice:

All tänkbar service på nära avstånd.

Kommunikationer

Flera busslinjer stannar precis invid fastigheten samt enkelt att ta sig med bil och cykel.
Frölundagatan 118

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB