Djäknegatan 5

Centrum. , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Sekelskiftes lokal med synliga balkar och äldre charm.

Ytor

  • Total yta:

    150 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Von Conow 47

Byggår:

1850

Våningsplan:

3

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Här har du närhet till stadens alla faciliteter. På några minuter når du bland annat köpcentret Hansa, köpcentret Caroli, Sankt Petri kyrka och Stortorget.

Närservice:

Ta del av stadskärnans alla faciliteter så som butiker, matställen, gym, apotek, banker, frisörer och andra spännande aktörer i city.

Kommunikationer

Fastighetens läge skapar fantastiska pendlingsmöjligheter, både för den som vill pendla lokalt eller över sundet. Malmö Centralstation finner du endast ett par minuter härifrån. Bussförbindelser finns nära fastigheten längs med Djäkegatan.
Djäknegatan 5

Om Malmö City Fastigheter

Malmö Cityfastigheters affärsidé är att förvärva, utveckla och förvalta fastigheter i centrala Malmö. De flesta av fastigheterna ligger inom fem minuters promenadavstånd från någon av Citytunnelstationerna och innehåller såväl lokaler som bostäder. Vår förvaltning tar utgångspunkt i ett arbete som genomsyras av hög kvalitet och engagemang, genom goda långsiktiga kundrelationer och med hänsyn till byggnadernas unika historia. Vi arbetar aktivt med att skapa flexibla och trivsamma miljöer som i sin tur bidrar till en hållbar vardag.

Malmö City Fastigheter

Norra Vallgatan 90

211 22 Malmö

www.malmocityfastigheter.se

Fler annonser från Malmö City Fastigheter