Ekebybruk 2 N

Ekeby Bruk , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 30 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Eget kontorsrum med del i gemenskap-Ekeby Bruk

Nu finns möjligheten att hyra ett eget kontorsrum i vacker omkringliggande och historisk miljö i Ekeby Bruk. Vi erbjuder trevligt inredda kontorsrum i varierande storlek om ca 10 m², ca 14 m² och ca 30 m² . Perfekt för dig som söker ett eget kontor med förmånlig månadshyra där värme, el, vatten, WC, personalkök och internet ingår. Det större rummet inrymmer minst 4 kontorsplatser. Alltigenom välskötta och modernt inredda kontor med fina golv, ljusa väggar och fönster med fint ljusinsläpp. Hiss finns i fastigheten och möjlighet till parkering på området finns för 250 kr/månad.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 30

Utförande

Byggår:

1917

Planlösning:

Trevligt inredda kontorsrum i populära Ekeby Bruk finns nu tillgängliga att hyra. Rummen är av varierande storlek- ca 10 m², ca 14 m² och ca 30 m² . Perfekt för dig som söker ett eget kontor med förmånlig månadshyra där värme, vatten, WC, personalkök och internet ingår. Det större rummet inrymmer flertalet kontorsplatser om ni är flera i företaget som behöver plats. Välskötta och modernt inredda kontor med fina golv, ljusa väggar och fönster med fint ljusinsläpp. Hiss finns i fastigheten.

Omgivning

Omgivning/natur:

Ekeby Bruk är ett industriområde endast 2 kilometer från centrala Uppsala med ett stort utbud av företag och verksamheter vilket skapar en miljö av samverkan och ger synergieffekter.

Företag i närheten:

I området finns diverse service i form av restauranger och närlivs etc.

Kommunikationer

Stadsbussarna trafikerar området mellan Uppsala Centralstation och Ekeby Bruk. Fina cykelvägar som tar dig till city på mindre än 10 minuter.
Ekebybruk 2 N