Frölundagatan 118

Pedagogen Park , Mölndal
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

250 - 1 780 m²

Hyra

Tillträde

Färdigbyggt våren 2024

Beskrivning

  • Kontor

Expansiva Pedagogenområdet växer ytterligare med kontorsytor!

Pedagogen Park är en härlig och grön stadsdel där alla sinnen uppmuntras. På taken till de nya Parkhusen skapas stora gröna ytor för avkoppling och kreativitet. Det kommer finnas en utomhuspadelbana att nyttja som hyresgäst. Även insidan präglas av rymd och grönska. Det skapas även möjligheter för dig och dina kollegor att mötas efter arbetstid och göra något trevligt tillsammans. I området finns det restauranger, matbutik, caféer, tandvård och flera andra faciliteter.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 250 1 780

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Elbilsplatser
Kemtvätt
Kök/pentry
Mötesrum
Parkering
Reception
Restaurang
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Färdigbyggt våren 2024

Utförande

Fastighetsbeteckning:

KANSLERN 1

Byggår:

2024

Våningsplan:

5 av 5

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Gemensam entré med lobby och diverse faciliteter, bland annat café och kemtvätt. Härifrån nås hissarna som tar er upp till kontoret.

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Området ligger i anslutning till Änggårdsbergen där man gärna tar en promenad på lunchen.

Företag i närheten:

Kock och Rock (restaurang), Folktandvården, Svenska Kyrkan, Trafikverket, Pulsen samt förskola och grundskola.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkhus 4 erbjuder garage under fastigheten i tre plan och Parkhus 5 har p-platser ovan mark i tre plan.

Närservice:

ICA Nära, Apotek, vårdcentral, BVC, Folktanvård, café och restauranger.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge mot Frölundagatan.

Vägbeskrivning:

Pedagogen Park når du smidigt med bil från avfarten Fässbergsmotet från Söderleden och E6/E20. Tillgängligheten är god från Bifrostgatan och Frölundagatan. I området finns både bra kommunikationer och parkeringsmöjligheter. Det finns även poolbils-tjänsten M i området samt Styr & Ställ-cyklar som möjliggör smidig pendling mellan hållplatser.

Kommunikationer

Flertalet bussar vid hållplatserna Jolen Södra, Jolen Norra och Bifrost.
Frölundagatan 118

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner