Birger Jarlsgatan 43

CBD , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 069 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ljus och luftig lokal i två plan om 2 069 kvm med möjlighet till 205 arbetsplatser!

Den lediga lokalen har en naturlig besöksdel med reception på 4:e våningen, och förbinds sedan med plan 5 via dubbla interntrappor. Här hittar ni olika mötesrum, flera sociala zoner, pentry och receptionsyta. Yteffektivt med möjlighet till 205 arbetsplatser.

Ytor

  • Total yta:

    2069 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Lastkaj
Mötesrum
Omklädningsrum
Skyltläge

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Såpsjudaren 15

Byggår:

1960

Planlösning:

Se separat PDF.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen på gränsen till Stockholms absoluta city i ett etablerat kontorsområde. Med Stureplans puls ett stenkast bort från fastigheten och endast ett kvarter från lummiga Humlegården finns möjlighet för både vardagsärenden och avkopplande promenader.

Närservice:

Serviceutbudet är mycket gott i området med god tillgång till restauranger, caféer och butiker.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda med bekvämt gångavstånd till tunnelbanestationerna Hötorget, Östermalmstorg och Rådmansgatan samt även Östra station och Roslagsbanan nås med en kortare promenad. Utöver tunnelbana finns även innerstadsbussar som stannar precis utanför fastigheten.
Birger Jarlsgatan 43