Pyramidbacken 6

Kungens Kurva , Kungens Kurva
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

528 m²

Hyra

1 400 kr/m²/år. Tillkommer: el 60 kr/m² och år, värme 85 kr/m² och år, vatten 30 kr/m² och år, fastighetsskatt 66 kr/m² och år.

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal med både öppna kontorsytor och separata kontors/konferensrum. Passar perfekt för injenörsbolag, redovisning eller konsultföretag.

Ljus och trevlig lokal om 528 kvm med centralt läge i Kungens Kurva. Här tar du dig snabbt och effektivt ut på E4 och E20 samt förbifart Stockholm. Gott om garageplatser i närheten finns att hyra; P-plats: 500kr/mån El-platser: 1000kr/mån Lokalen har bl.a; -Mestadels öppenplanlösning i kontorsdelen -Ljusa fina ytskikt -Pentry -Fiber finns i fastigheten -Ett härligt ljusinsläpp tack vare den stora mängden fönster Här finns också en trevlig loungeyta i fastighetens entréplan. Busshållplatser belägna ca 100 m från ingången. Välkommen att kontakta mig för mer information och/eller en personlig visning av lokalen!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 528 1 400

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1400

Hyresinformation:

Tillkommer: el 60 kr/m² och år, värme 85 kr/m² och år, vatten 30 kr/m² och år, fastighetsskatt 66 kr/m² och år.

Utförande

Byggår:

1985

Våningsplan:

1

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

I huset finns en trevlig lunchrestaurang; Restaurang Månskäran. På gångavstånd nås Heron City som har ett stort utbud av butiker cafeér restauranger etc, IKEA,.

Kommunikationer

E4 och E20 nås på bara någon minut! Lokalen nås via den nya avfarten Lindvreten norra som ingår i förbifart Stockholm projektet.
Pyramidbacken 6

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Bryggavägen 133

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA