Libro Ringväg 11

Librobäck , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

510 m²

Hyra

1 215 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Lager och bra kontor i eget hus!

Här hyr du ett eget hus med stor tomt för din verksamhet. Du disponerar ett rymligt lager som till största delen har 6 meter fri takhöjd samt fina personalytor och modernt och ljust rumsindelat kontor.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 510 1 248

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1215

Utförande

Planlösning:

Bottenplan om totalt ca 366 m² varav ca 125 m² är personalutrymmen, stor fin entréhall, samt ett förrådsrum. Personalutrymmena innehåller ett stort lunchrum, två omklädningsrum, varav det ena med dusch och WC och det andra med två handfat. I denna yta finns även ett rymligt HWC i entréhallen. Övrig yta i markplan ca 241 m² utgör lager- eller verkstadsyta till största delen höglager med 6 meter takhöjd under takstolarna. Stor port mot den rymliga innergården. Porten är 4 meter bred och 4,5 meter hög. Hela tomten är på 2100 m² varav byggnaden upptar 405 m². Från entrén når man via en stor svängd trappa det övre planet som är på ca 144 m². På övre planet kommer du in i ett öppet lunchrum med rejält ljusinsläpp framför allt via stora gavelfönster. På övre planet finns även 5 rum varav det ena är ett väl tilltaget i hörnrum som lämpar sig väl som mötesrum eller arbetsplats åt flera. På övre planet finns dessutom ett arkivrum/förråd samt WC. Fastighetsägaren nyttjar själv ett förrådsrum i markplan med entré från gården vilket inte ingår i den angivna ytan. Fastighetsägaren nyttjar även ett tält längst in på gården för uppställning av båt.

Omgivning

Omgivning/natur:

Librobäck är en stadsdel i nordvästra Uppsala. I söder gränsar stadsdelen mot Luthagen , framför allt längs Dalabanan mot Sala och Borlänge. Den södra delen av Librobäck (söder om Bärbyleden) kallas även Börjetull. Librobäck är främst ett område för hantverk och lättare industri men viss handel finns också i området, bl.a. två byggvaruhus. Området ligger endast 3-4 km från Uppsala centrum.

Företag i närheten:

Mindre lunchrestaurang finn i området samt en lite större i södra delen av området. Även närhet till Nelins livsmedelshall samt Mimmi Ekholms plats med bra utbud av bl.a. butiker, restauranger och café.

Kommunikationer

Stadsbussar trafikerar Librobäck, dock inte just Libro ringväg så det är ett antal hundra meter till närmaste busshållplats. Med bil tar du dig snabbt ut på Bärbyleden som har access till alla större vägar runt Uppsala inkl. E4:an. Det finns även bra och trevliga cykelvägar in till Uppsala centrum, till viss del utmed Fyrisån.
Libro Ringväg 11