Jungmansgatan 12

Västra hamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

136 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Kontor med sundsutsikt som tar din verksamhet till en helt ny nivå.

World Trade Center på Jungmansgatan ligger strategiskt i Västra Hamnen, med fantastisk utsikt över Öresund och med gott om service och restauranger i närområdet. I fastigheten finns allt från mindre butiker och restaurang till kontorsutrymmen med allt från coworking och kontorshotell till lite större kontor. I fastigheten finns också en konferensavdelning som samtliga hyresgäster har möjlighet att hyra till medlemspris. Hyresgäster får också tillgång till utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt. Vi erbjuder en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk som passar just dina behov. Detta rum är ett nybyggt, större rum inom vårt kontorshotell med alla de fördelar som kontorshotellet innebär. Inkluderar eget mötesrum, toalett samt telefonrum.

Ytor

  • Total yta:

    136 m2

Utförande

Våningsplan:

3

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns flertalet gatuparkering i närområdet, men även viss tillgång till platser i varmgarage i huset med eller utan elbilsladdning.

Närservice:

I din omedelbara närhet finns ett stort utbud av både restauranger och caféer, ICA Maxi, apotek, frisör, hotell, bank m.m. I vårt World Trade Center på Skeppsgatan finns även ett fullt utrustat gym på ca 200 kvm, dit enbart våra hyresgäster har tillträde och även en större padel-anläggning.

Kommunikationer

Busshållplats finns utanför fastigheten med direktbussar till Malmö Centralstation. Om du cyklar så har vi även en helt ny sportdepå i källarplan, utrustat med cykelverkstad och duschar. Har du ingen egen cykel så finns flera Malmö-by-bike-stationer i närområdet.
Jungmansgatan 12

Om World Trade Center

Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå. Granitor Property Development äger och utvecklar World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg.

World Trade Center

Jungmansgatan 12

211 11 Malmö

www.wtcmalmolundhelsingborg.se

Fler annonser från World Trade Center