Bråtebäcksvägen

Karlstad
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

24 m²

Pris

389 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
Nu finns möjlighet att förvärva ett isolerat varmgarage i länga som ligger i en ekonomisk förening. Asfalterade ytor utanför och garaget värms upp via en luftvärmepump. Ytan är ca 24 kvm. Det finns en gemensam toalett i byggnaden. Observera att köparen ska vara momspliktig samt att avgiften endast blir 205 kr/månad efter köpet för drift och underhåll! Bra läge vid Karlstads nya industriområde Bråtebäcken med direkt anslutning till E-18. Garagen kommer sannolikt att vara klara att användas runt årsskiftet 2022/23. Först till kvarn, fasta priser!

Ytor

  • Total yta:

    24 m2

Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

389 000 kr

Prisinformation:

Pris

Utförande

Byggår:

2022

Omgivning

Omgivning/natur:

Bråtebäcken är ett stort expansivt industriområde som ligger endast 10 kilometer från centrala Karlstad, norr om E18 mellan Alster och Skattkärr.

Bråtebäcksvägen

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling

Östra Torggatan 12

652 24 Karlstad

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling