Stora Varvsgatan 11

Dockan , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

406 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Unik lokal på Gängtappen i Dockan! Se 360-visning för full upplevelse!

På Stora Varvsgatan 11 erbjuds denna fina lokal i bottenplan. Lokalen är 406kvm och är uppbyggd med etappvåningar. I lokalen får ni ett fint ljusinsläpp av de stora fönsterna som täcker stora delar av väggarna. 

Utanför får ni en fin miljö med parkbänkar och gröna ytor. Det finns även parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till lokalen. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    406 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Afry, Concito Consulting, Lloyds Apotek, Wihlborgs, Oatly m fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter i anslutning till lokalen.

Närservice:

Det finns mycket restaurang och cafémöjligheter i närheten av lokalen. En kort promenad bort når du Malmö Centrum med stor närservice.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss
Stora Varvsgatan 11

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner