Sidenvävargatan 17

Centrum Uppsala , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

246 m²

Hyra

3 618 kr/m²/år. Tillkommer

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Ett nytt fräscht och modernt kontor med ett högt läge i centrum!

Välkommen till detta nybyggda kontor om 246 kvm med ett högt läge i Magasin X på Sidenvävarvägen intill Resecentrum. Huset blir Sveriges första kontorshus med en stomme byggd helt i trä. Lokalen erbjuder såväl öppna kontorslandskap med moderna lösningar men också slutna rum för den som behöver arbetsro. Gatuplanet får en aktiv karaktär med möjligheter till inofficiella möten, sociala tillställningar eller sprudlande workshops. Här ges helt enkelt utmärkta förutsättningar för företag som utvecklas bäst i en miljö som genomsyras av samarbete och kreativitet. Här får man tillgång till de smartaste kontorslösningarna med full flexibilitet oavsett ni behöver ett kontor, arbetsplats eller mötesrum, då & då eller som en stadig bas. Byggnaden kommer att miljöcertifieras enligt LEED med den högsta klassningen, Platinum. Att arbeta i ett hus helt i trä har visat sig ha en positiv effekt på människans hälsa, både fysiskt och psykiskt

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 246 3 618

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3618

Hyresinformation:

Tillkommer

Utförande

Byggår:

2021

Planlösning:

Kontoret om 246 kvm har en välkomnande receptionsdel där även ett större konferensrum finns. Vidare in i lokalen är det öppna kontorslandskap och flera mindre samtalsrum/arbetsrum för den som behöver arbeta avskilt. Det finns även ett pentry samt ett kapprum med två toaletter varav en är handikappsanpassad. Man har även tillgång till byggnadens terrass på plan 8 med en fantastisk utsikt över Uppsala. Hela kontoret är i toppmodern tappning med smakfulla färgval och effektiva moderna lösningar.

Omgivning

Företag i närheten:

Det centrala läget erbjuer ett generöst utbud av service både i resecentrum men också i hela centrums utbud av butiker, caféer och restauranger.

Kommunikationer

Lokalen ligger intill Resecentrum med täta tåg- och bussavgångar. Här finns även gång och cykelvägar som tar dig både in till centrum men även ut till det yttre områdena kring Uppsala.
Sidenvävargatan 17