Johan Willins Gata 8D

Gårda , GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

360 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ett ledigt kontor på 4. våningen i D-byggnaden på Gårda Campus. Kontoret består av öppen planlösning samt ett kök. Rymlig och ljus lokal med högt till tak och stora fönster. Kontoret kan flexibelt anpassas till ditt företags önskemål och lämpar sig väl för aktivitetsbaserade lösningar. Gårda Campus har utmärkt läge nära Centralstationen, brett utbud av tjänster och bra parkeringsmöjligheter.

Technopolis

Vi tillhandahåller effektiva kontor, flexibla avtal och allt som behövs därtill.

I grund och botten har en arbetsplats bara en enda viktig egenskap: anpassningsbarhet. Att kunna anpassa sig till förändringar: att växa eller krympa, att inkludera tjänster eller inte, att tillgodose behoven hos personalstyrkor i alla storlekar. Technopolis har byggts på principen om anpassningsbarhet – sedan 1982. Vi är besatta av kundnöjdhet och våra 16 campus inhyser 1 400 företag och 45 000 nöjda anställda i sex länder inom Europa.

Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster, allt från arbetsplatsdesign till receptions-, mötesrums-, restaurang-, gym – och städlösningar. Här bjuds stort antal p-platser samt tillgång till varmgarage i källaren med direktaccess via hiss. Tillgång till gemensam reception samt inspirerande loungeytor för arbete och umgänge.

Övrig information

Övrigt:

Tjänster: personalrestaurang, mötesrum, catering, videokonferens, inredningsdesign, it tjänst, städ- och lokaltjänster, flyttservice, möbelmang.

Ytor

  • Total yta:

    360 m2

Utförande

Våningsplan:

4

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplatser finns tillgängliga med hiss upp till kontoret.

Kommunikationer

Technopolis Gårda är beläget en kort promenad från Göteborgs innerstad, nära både E6 och E20. Intill oss ligger Ullevi Stadium och Göteborgs Centralstation nås på en kortare promenad om ca 15 minuter. Buss och spårvagnshållplats finns i anslutning till Entrén och hållplats Svingeln nås genom en kort promenad.
Johan Willins Gata 8D