Södra Förstadsgatan 35

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

337 m²

Hyra

Tillträde

2023-06-01

Beskrivning

  • Kontor

Var med och skapa ditt nya kontor på Malmös mest centrala adress – 337 nyrenoverade kvadratmeter för 28 kollegor i samma hus som Triangeln!

Nu finns chansen att arbeta högst upp i en modern och snygg lokal centralt i Malmö. Och dessutom har ni som hyresgäst möjlighet att vara att påverka disposition, materialval och ytskikt inför renoveringen som nu ska göras. Vi kan tänka oss att ytorna består av en mixad planlösning där luftiga kontorslandskap blandas med mötesrum, sköna pausytor och ett snyggt inbjudande kök med plats för många. Bilder för inspiration finns här i bildgalleriet. Fastighet i levande kvarter nära till allt Här, mitt i Triangelkvarteren jobbar ni centralt med ett stort utbud av butiker, restauranger, gym, frisörer och all tänkbar service i samma byggnad. Och för balansens skull, når ni vackra Pildammsparken på bara några minuter, för en lunch, kanske ett promenadmöte eller en löprunda. Utanför dörren är det bara några meter till tågstation, stadsbuss och ska du med flyget så stannar bussen precis utanför. De som behöver ta bilen till jobbet har tillgång till parkeringshus som är öppet dygnet runt. Här blir arbete och vardagen bekväm och trivsam tillsammans med kunder och kollegor. Läs mer om Kontorsläge Triangeln. Komplettera kontoret med flexibla arbetsplatser I samma fastighet slår Arena Coworking upp portarna 2023. Arena är en supermodern version, och en förlängning av det egna kontoret.  Läs mer på vasakronan.se/arena. Välkommen att boka visning och för mer inspiration!

Ytor

  • Total yta:

    337 m2

Ekonomi

Tillträde:

2023-06-01.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

121041

Byggår:

1989

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Triangelns P-hus är ett ljust och lättparkerat P-hus som är öppet alla dagar 00-24.Parkeringsinfarterna hittar du på Pildammsvägen samt på S:t Johannesgatan/Friisgatan. Här finns 820 parkeringsplatser torrt och ljust under jord och du tar dig enkelt upp till köpcentret från P-huset. Triangelns P-hus drivs av APCOA och är ett bomlöst parkeringshus (sedan 2022-07-01). Vårt P-system heter ”Park & Go” och är precis så enkelt som det låter. Park & Go innebär att kameror tar en bild av bilens nummerskylt när man kör in, och när man lämnar och man debiteras endast för den tid bilen har stått i P-huset. Man kan betala på tre olika sätt: - Via apparna ” Parkster och Easy park ” - Direkt i betalstationerna intill våra entréer i garaget. - Man kan välja att ”bara” köra direkt ut, och betala inom 72 timmar via https://betala.apcoa.se/ Om betalning inte sker inom 72 timmar på något av ovanstående sätt, skickas en faktura till den registrerade ägaren av bilen. För att komma in i Triangelns P-hus efter 24.00 behöver du gå till Rådmansgatan 12. Vid frågor, kontakt APCOA kundtjänst: vardagar 08.00-16.30 Telefon: 08-556 306 70 , eller via www.apcoa.se/kontakta-oss

Närservice:

Triangeln och området runt om Triangeln har ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och annan service.

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Gustav Adolfs Torg - 10 minuter Stortorget - 12 minuter Centralstationen - 20 minuter Södervärn - 10 minuter Citytunneln station Triangeln - 0 minuter  Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
Södra Förstadsgatan 35

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Pildammsvägen 6

201 23 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan