Industrigatan 10

Charlottenberg , Charlottenberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

662 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Anpassningsbar yta med fantastiska möjligheter vid det populära handelsområdet Charlottenberg.

Tillfälle att hyra fin lager och industiyta. Fastighetsägaren är öppen för andra verksamheter och detaljplanen tillåter handel. Alla ytorna ligger lättillgängliga i entréplan och markport finns för enkel inlastning. Ytorna går bra att verksamhetsanpassa och en separat kontorslokal om ca 65 kvm finns också hyresledig i bygganden. Kontakta ansvarig uthyrare för mer information eller för att boka en visning av lokalerna.

Ytor

  • Total yta:

    662 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Saxen 11

Omgivning

Omgivning/natur:

Charlottenbergs Shopping Center är ett väl tilltaget köpcentrum där gränshandeln från Norge utgör det största kundundelaget. Centret har en förlängning på 27 500 kvadratmeter, kallad Charlottenbergs Shopping Centre Nord. Här ligger den största mataffären i hela Norden med sina 10 000 kvm. Charlottenbergs Shoppingcenter omsatte 2 979 miljoner kronor 2019, en ökning med 9,1 procent från 2018. Den totala marknaden och kundbasen på 1,5 miljoner invånare sträcker sig mellan Oslo, Lillehammer och Karlstad som ytterligheter. 1,2 miljoner är bosatta på norska sidan och 300 000 på den svenska sidan av gränsen.

Närservice:

Service - Över 60 butiker bl.a. Systembolaget, Apoteket, MaxiMat, H & M, Godisfabriken, Gottebiten, Apoteket, XXL Outlet, Eurosko, hälsokost med mera.

Kommunikationer

Kommunikationer - Bil: Fån Arvika på Riksväg 61, ta höger i första rondellen och vänster i andra. 2500 gratis parkeringsplatser. Buss: Du kan enkelt ta dig hit med buss, busshållsplatsen ligger inom kort gångavstånd. Tåg: Endast 10-15 minuters promenad från järnvägsstationen, följ Skolgatan ned från centrum. För tågbiljetter: vy.no och sj.se.
Industrigatan 10

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB