Kuskvägen 2

Sollentuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

240 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Trevlig fitnesslokal vid Häggviks handelsområde

Vid Häggviks handelsområde finns nu denna trevliga lokal som passar verksamheter inom exempelvis yoga, fitness och hälsa. Med bra kyla och ventilation i lokalen kan du enkelt hålla i jobbiga och utmanande pass och det finns även ett omklädningsrum med tre duschar. Du välkomnas av en rymlig entré som är en utmärkt yta för reception eller kundmottagning och det finns bra skyltningsmöjligheter mot det vältrafikerade handelsområdet samt parkering i området. Låter det här intressant? Välkommen på visning!

Övrig information

Övrigt:

En färgsprakande fastighet. I alla fall så har fastigheten inrymt färghandel under en längre period i dess historia. Castellum har ägt och förvaltat denna handels- och kontorsfastigheten sedan 1997.

Ytor

  • Total yta:

    240 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Häggvik är norra Stockholms expansiva handelscentrum med ständigt liv och rörelse. I det expansiva handelsområdet finns ett stort utbud av restauranger och butiker med mode, mat, hem och fritid såsom ICA Maxi, Willy’s, Beijer Bygg, McDonalds, Mekonomen och Elgiganten. Här rör det sig människor mellan tidig morgon och sen kväll. I november 2020 öppnar ett nytt handelskvarter i Häggvik med bland annat Willys, Citygross, SATS, Jula och Kronans Apotek.

Parkeringsmöjligheter/garage:

För mer information, kontakta din biträdande förvaltare.

Kommunikationer

Kuskvägen ligger intill E4 och E18. Härifrån tar du dig med bil till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Utanför huset på Kuskvägen 2 finns det gott om parkeringsplatser för kunderna. Med kollektivtrafik tar du dig fram med buss 522 mot Sollentuna station eller 526 som går till Sergels torg. Önskar ni åka pendeltåg är det Sollentuna Centrum och Häggvik Centrum station som ligger närmast.
Kuskvägen 2

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum