Fålhagsleden 57 A

UPPSALA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

125 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Liten kontorslokal med stora möjligheter

Kontorslokal i markplan med fin takhöjd och stor möjlighet att påverka utformning samt med möjlighet till mindre uteplats i soligt läge.

Övrig information

Övrigt:

Strategiskt belägen i Boländerna med goda kommunikationer för bil och buss med endast en kvarts promenad från Resecentrum. Med grönska in på knuten har du trevliga promenadstråk till lunchrestauranger och övrig service. Fastigheten är fritt belägen med trevlig utsikt mot flera väderstreck.

Ytor

  • Total yta:

    125 m2

Utförande

Planlösning:

Entré via trapphuset. Lokalen är under ombyggnad och förbereds för öppen planlösning med samtalsrum, mötesrum och pentry. Möjlighet finns att ta upp dörr mot baksidan till en liten uteplats invid fasad. Alla ytskikt, pentry samt vitvaror i nyskick.

Omgivning

Omgivning/natur:

Främre Boländerna är ett expansivt område som nu omvandlas från industri till kontorsområde.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering för anställda, besöksparkering med p-skiva.

Kommunikationer

Lättillgängligt läge, nära Tycho Hedéns väg och E4, busshållplats intill fastigheten för linje 6,10 och 11, ca 1 km från Resecentrum.
Fålhagsleden 57 A

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum