Primusgatan 112

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

186 m²

Hyra

Tillträde

1 november 2022

Beskrivning

  • Kontor

Lokal i vacker fd industrifastighet!

Välkommen till denna öppna kontorslokal. Ytorna lämpar sig lika väl för ett designmedvetet kontor som ett showroom. Det öppna landskapet erbjuder flexibilitet och rymmer på ett trivsamt sätt upp till ca 14 arbetsplatser. Till adressen kan man ta sig med buss och tvärbana eller buss och tunnelbana eller med pendelbåt 89 från Stadshuset. Trevliga promenadgator i området.

Ytor

  • Total yta:

    186 m2

Ekonomi

Tillträde:

1 november 2022

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Primusgatan 112

Byggår:

1900

Renoveringsår:

2008

Våningsplan:

1 av 2

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation med kyla

Omgivning

Närservice:

Det industriella arvet finns kvar i byggnadernas arkitektur än idag, men någon industriproduktion sker knappast här längre. Idag huserar här bland annat populära Restaurang Lux i grannhuset. I kvarteren finns även matbutik och lunchrestauranger som gör detta till ett trivsamt kontorsläge för företag som sökt sig bort från det trånga city och vågat ta steget mot en mer harmonisk arbetsmiljö nära vatten och grönska, utan att för den delen förlora närheten till stan.

Kommunikationer

Tvärbana: Station Stora Essingen T-bana: Fridhemsplan/Thorildsplan Pendeltåg: Pendelbåtlinje 89 till Stadshuset/Ekerö Trafikleder: Essingeleden alldeles intill Bussar: Buss 1, 56 och 91. Även buss 4 vid Marieberg. Fjärrtåg: Centralstationen
Primusgatan 112

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB