Gunnebogatan 22

Domnarvet 38 , Spånga
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

475 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor
  • Övrigt

En stor och trivsam lokal i Spånga. Lokalen har en yta om 475m2 fördelat på två plan med stora möjligheter! Inträdesdatum är flexibelt. 

Ytor

  • Total yta:

    475 m2

Ytbeskrivning

En stor och trivsam lokal i Lunda företagspark. Lokalen har en yta om 475m2 fördelat på två plan med både större och mindre kontorsrum, konferensrum, kök, WC och förråd. Lokalen passar både det stora och växande företaget! Lokalen hyrs ut omöblerad och du som hyresgäst får möjlighet att sätta egen prägel på lokalen.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lunda Domnarvet 38

Omgivning

Omgivning/natur:

Ett utmärkt läge för etablering med närheten till de stora lederna E18, E4 och den kommande leden ”Förbifart Stockholm”. I övrigt är lokalen är placerad i en fastighet belägen mitt i Lunda företagspark, ett växande område med en stor variation av olika företag och verksamheter. I närområdet finns ett stort utbud av olika restauranger som erbjuder varierande lunchalternativ. Bara några hundra meter från fastigheten hittas en padelhall, ett nyöppnat gym och en nyrenoverad lunchrestaurang.

Vägbeskrivning:

Tunnelbana: 10 minuters promenad till Hjulsta T-banestation via gångbro. Pendeltåg: 15 minuters promenad till Spånga station, därifrån 14 min restid till City. Buss: 157 Lunda via Spånga Station till Danderyds Sjukhus, 517 Spånga Station via Lunda till Kista C.

Kommunikationer

Buss 157, 517 och 550. En kort promenad till Hjulsta tunnelbanestation och ungefär 15 minuters gång till Spånga station.
Gunnebogatan 22