Västbergavägen 25

HÄGERSTEN
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

210 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Fint och ljust kontor i Västberga

Ljust och fint kontor med bra ljusinsläpp och utblickar mot tre väderstreck. Lokalen erbjuder idag en planlösning av sex kontorsrum och två konferensrum. Här kan ni som hyresgäst få vara med och påverka aktuell planlösning utefter ert behov. Lokalen är bra belägen med tunnelbanestationen Telefonplan en bit bort och närheten till E4:an.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten består av en stor och välplanerad tegelbyggnad som innehåller kontor, industrilokaler samt lager. Det finns även en tillbyggnad bestående av lageryta.

Ytor

  • Total yta:

    210 m2

Utförande

Våningsplan:

3

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Västberga industriområde, ett av Stockholms centrala industriområde som ligger öster om E4/E20 vid Stockholms södra infart och södra Stockholms viktigaste godsterminal. I området finns Västberga Handel som inrymmer Stora Coop, Rusta och Cykloteket samt att det i industriområdet finns flertalet lunchrestauranger.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns det parkeringsplatser att hyra.

Kommunikationer

Denna fastighet är belägen i Västberga Industriområde som lätt nås till och från E4/E20. En kort promenad från fastigheten finner du busshållplats med ett flertal bussar. Närmaste tunnelbanestation är Telefonplan som ligger ca 1 km från fastigheten.
Västbergavägen 25

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum