Ludvigsbergsgatan 5

Södermalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

176 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri/Verkstad
  • Lager/Logistik
  • Kontor
  • Övrigt
Lokalerna är belägna på BV, lättillgänglig för varutransporter att lasta in och ur . På 176 formbara kvadratmeter som är fördelade på tre rumsenheter inklusive litet förråd, wc och pentry i första enheten som med fördel kan användas som reception/kontor. En smalare gång/förvaring till de två rum som i dag bedrivs med Grafisk verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    176 m2

Utförande

Byggår:

1964

Planlösning:

Idag kontor och grafisk verkstad, uppdelad i tre rumsenheter.

Omgivning

Företag i närheten:

Söders puls präglas med hjälp av shopping, mysiga caféer, restauranger och uteliv. Ytterligare bekvämligheter är närhet till flertalet skolor, förskolor, apotek, post, stora och välsorterade mataffärer.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer såsom tunnelbana, pendeltåg och flertalet bussar.
Ludvigsbergsgatan 5

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling

Katarina Bangata 26

116 39 STOCKHOLM

www.svenskfast.se