Storgatan 25

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

220 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Här erbjuds många möjligheter på 220 kvm - tillgänglig omgående!

Butiks-/showroom-/kontorslokal på markplan om 220 kvm med stora skyltfönster på ett mycket bra exponeringsläge i centrala Malmö, med dagligen många passerande fotgängare och cyklister. Lokalen ligger på synlig hörna från Södra Förstadsgatan. Stor öppen yta, lättillgänglig på markplan. Lokalen är tillgänglig omgående och med hänsyn till anpassningar.

Ytor

  • Total yta:

    220 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Delfinen 14

Omgivning

Omgivning/natur:

Beläget på ett fantastiskt centralt läge i Malmö. Storgatan 25 ligger precis vid Malmös populära shoppingstråk vid Södra Förstadsgatan och endast ett stenkast ifrån bostadsområdet Davidshall.

Närservice:

Området erbjuder ett stort serviceutbud belägen nära shoppinggatan. Som grannar finns klädesbutiker, caféer, restauranger, frisörer, inredningsbutiker, biograf, bankomat, apotek, matvarubutik och mycket mer!

Kommunikationer

Finns goda kommunikationer med buss och promenadavstånd till Triangelns shoppingcenter och station där det går både tåg och bussar runt hela Malmö. Även bussknutpunkten Gustav Adolfs torg ligger på nära promenadavstånd.
Storgatan 25

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor