Limhamnsvägen 111

Limhamn , Limhamn
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Lokal med industrikänsla utmed Limhamnsvägen!

Lokalen har en tydlig industriell karaktär och är placerad i den gamla båghallen utmed Limhamnsvägen. Båghallen revs nyligen men har byggts upp på nytt och utrustats med moderna installationer. Lokalen är helt rå i dagsläget och anpassas efter verksamhetens önskemål.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    300 m2

Ytbeskrivning

Öppen och flexibel planlösning

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Flexibel.

Limhamnsvägen 111

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner