Sankt Eriksgatan 48

Kungsholmen , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

26 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Välbesökt garnbutik överlåtes, bra exponering via skyltfönster, kommersiellt läge då gatan har folkliv från morgon till kväll. Bra kommunikativläge.

Ytor

  • Total yta:

    26 m2

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Butiken är belägen på välbesökta Sankt Eriksgatan invid Västermalmsgallerian och Fridhemsplan. Här rör sig människor från tidig morgon till sen kväll. Lokalen lämpar sig som en liten butik, showroom med kontor för er som säljer via webshop och vill erbjuda kunder att komma och titta och klämma. Idag bedrivs en garnaffär som är väldigt uppskattad och välbesökt. Lokalen har god exponering då den har stort skyltfönster mot Sankt Eriksgatan. Lokalen disponeras av en öppen yta med högt i tak om ca 20m2 i anslutning till entré. Innanför finns ett mindre utrymme idag liten ateljé och lager samt en wc och fikahörna. Hyreskontraktet överlåtes nytt 3 års avtal går att få. Tillträde efter överenskommelse Hyra ca 10 000kr/månaden inkl. värme. moms tillkommer Fastighetsskatt 393kr/månaden. El och internet eget abonnemang Säkerhet kommer att begäras Pris: 345 000kr eller bud Vid intresse kan lager med verksamhet övertas efter separat överenskommelse Enligt önskemål sker all kontakt och visning via mäklaren. Anna Johansson 073-253 4612, anna@lokaldirekt.se.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kungsholmen är en mycket attraktiv del av Stockholm, en av stadens mest populära stadsdelar. Närheten till vattnet, grönskande parker, mångkulturen, folkmyller och vackra byggnader är några av de anledningar till varför företag vill etablera sig och människor väljer att bosätta sig här. I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, restauranger och matbutiker vilket ger liv till området på dygnets samtliga timmar.

Företag i närheten:

Västermalmsgallerian

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplats finns i närheten att hyra av både Aimo-Park och Parkman.

Närservice:

Vid Fridhemsplan och i Västermalmsgallerian finns ett stort utbud av det mesta, ett brett utbud av restauranger med kök som lockar att typer av smaklökar, caféer, många mysiga butiker samt all nödvändig service.

Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till T-bana Fridhemsplan där blå och grön tunnelbanelinje möts. T-bana S: t Eriksplans samt Nya Odenplan med pendeltågsstation finns inom gångavstånd. Busslinjerna 1,3 och 4 passerar S: t Eriksgatan. E4:an nås enkelt för bilburna
Sankt Eriksgatan 48

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB